PRO SPORT lippalakki neonkeltainen / harmaa

Koodi: 10016-18/REF42 Kategoriat: ,

Helpota huomaamista hämärässä. Lippalakissa on heijastavat yksityiskohdat. Lippiksen sisäpuolen froteinen hikinauha samoin kuin mukava hieman joustava tekninen neulosmateriaali tekee lippiksen käytöstä miellyttävää vaikka koko päiväksi. Tarrakiinnitystä on helppo säätää vaikkapa pitkin päivää. Huomaa, että tämä kevyt lippis ei kuitenkaan ole lainmukainen henkilönsuojain ja heijastimen käyttöä suositellaan lisäksi.

Materiaali:  100% polyesteri
Kiinnitys: tarrakiinnitys
Koko: 57,5 cm
Minimitilaus: 25 kpl / väri

 

2833 varastossa

Minimitilausmäärä

Huomioithan, että tilatessasi alle minimitilausmäärän, veloitamme pientoimituslisän 5€ / tilaus merkkaamattomista tuotteista ja pientoimituslisän 20€ / tilaus merkatuista tuotteista.

 

Tuotteen brodeeraus tai merkkiompelu

Valitessasi tuotteen brodeerattuna tai merkkiommeltuna, saat merkkauksen hinnan myynnistämme verkkokauppatilauksen jälkeen.

Toimitus
Tilauksen hintaan lisätään postituskulut, 15 € / tilaus (HUOM. Yksi lähetys enintään 150 kpl, mikäli tilauksesi on suurempi kuin 150 kpl lisäämme toisen postituskulun).

Tilatessasi tuotteen brodeerattuna tai merkkiommeltuna

Huomioithan, että valitessasi tuotteen brodeerattuna tai merkkiommeltuna, saat merkkauksen hinnan myynnistämme verkkokauppatilauksen jälkeen.