Palvelut

Olemme täyden palvelun päähinetalo ja suhtaudumme työhömme intohimolla! Meiltä löytyy taitoa ja kapasiteettia räätälöidä päähineet eri tavoin juuri tarpeisiin sopiviksi.

Brodeeraus

Olemme ketterä ja luotettava kumppani brodeeraustuotannoissa, pystymme vastaamaan kiireellisiin sekä suuriinkin tilauksiin ripeällä aikataululla. Brodeeraamme omassa brodeeraamossamme vuosittain noin 300 000 tuotetta, yhden päivän brodeerauskapasiteettimme on 2000-3000 kappaletta.

Ompelu

Tiesitkö, että me valmistamme kotimaisia pipoja alusta loppuun asti itse? Neulekoneemme tuottavat ympäri vuoden neulepaneeleita, joista ompelijamme ompelevat meidän kotimaiset pipot. Kotimaisten pipojen lisäksi ompelemme myös erilaisia merkkejä tuotteisiin. Tuotteen viimeistely esimerkiksi kudotulla tai nahkajäljitelmämerkillä on tyylikäs tapa merkata päähine.

Suunnittelu

Autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen tuotteen valikoimastamme ja tarvittaviin asiakaskohtaisiin räätälöinteihin ehdotamme mielellään ratkaisuja. Teemme mielellämme alusta lähtien suunnittelutyön toimeksiantona tuotteeseen tai jopa kokonaiseen mallistoon.

 

Lisäksi meiltä saat sopimuksen mukaan myös mm. riippulaput ja niiden kiinnitykset tuotteisiin, EAN-viivakoodit ja hintatarrat sekä mahdollisuuden varastointiin. Kysy lisää!