Yritys

Intohimoina päähineet ja brodeeraus

MPH Headgear Oy on vuonna 1998 perustettu täyden palvelun päähine -ja brodeeraustalo. Kaikki tuotteemme sekä palvelumme myydään jälleenmyyjien kautta.

Yrityksen perustajaa Petri ”Petu” Herpiötä voi hyvällä omallatunnolla kutsua päähineiden asiantuntijaksi, sillä hän intoutui lippiksistä jo 80-luvulla. Maahantuotuaan vuosikymmenen ajan liigalippiksiä ystäviensä kanssa syntyi palava halu tehdä jotain omaa.

Keskitymme vain ja ainoastaan intohimoihimme eli päähineisiin sekä brodeerauksiin. Olemme alusta alkaen omistautuneet laadulle sekä toimivuudelle ja näistä haluamme pitää kiinni, sillä ne ovat tekemisemme perusta.

Ei vain Kiinasta, vaan myös Suomesta

Suunnittelemme jokaisen tuotteemme Suomessa, siten että se istuu siististi päähän sekä tuntuu hyvältä.

Kiinassa tuotetut lippikset ja pipot valmistetaan valvotuissa olosuhteissa BSCI-auditoiduilla tehtailla. Olemme toimineet alusta asti saman yhteistyökumppanin kanssa. Tunnemme Kiinassa työskentelevän paikallisen tiimimme ja vierailemme itse säännöllisesti tehtaalla.

Meillä on myös tekstiilituotantoa Suomessa ja olemme siitä valtavan iloisia ja ylpeitä! Tuotantotilamme sijaitsee Vantaalla näyttelytilamme yhteydessä. Valmistamme Suomessa itse alusta loppuun asti pipoja sekä brodeeraamme päähineitä ja muita tekstiileitä.

Iloksemme voimme kertoa, että Suomalaisen Työn liitto on myöntänyt MPH Headgear Oy:lle Avainlippu-merkin osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista. Olemme myös saaneet Avainlippu-merkin merkkauspalvelullemme eli brodeeraus- ja ompelutyölle.

MPH Headgear Oy on Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritys. 

Vain yhdessä voi onnistua

Ylpeinä uskallamme sanoa, että olemme huippuammattilaisia, kun puhutaan päähineistä sekä brodeerauksista. Nöyrinä haluamme oppia jatkuvasti uutta ja palvella asiakkaitamme yksilöllisesti ja hyväntuulisesti.

Kymmenien vuosien ja kymmenien miljoonien päähineiden jälkeen kiitämme kaikkia asiakkaitamme siitä, että olemme Suomen johtava päähine- ja brodeeraustalo.

Kirjaudu sisään jälleenmyyjätilille.

Tervetuloa uudistetulle sivustolle!

Mikäli jokin asia ei toimi kuten pitää tai tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä tukilomakkeen avulla.

Löydät linkin tukipyyntölomakkeelle myös alapalkista, mikäli tarvitset sitä myöhemmin.

Huom! Mikäli salasanasi ei toimi, suosittelemme resetoimaan sen lomakkeelta löytyvällä “Unohditko salasanasi” napilla.