Yritys

Petri ”Petu” Herpiö aloitti päähinealalla jo 80-luvun lopulla maahantuomalla liigalippiksiä ystäviensä kanssa ja tästä syntyi palava halu teettää päähineitä itse. Vuonna 1998 lukuisien Kiinan matkojen jälkeen perustettiin MPH Headgear Oy. Keskittyminen toiminnan alkuajoista asti vain yhteen tuotealueeseen on mahdollistanut meille ammattitaitomme kehittymisen huippuunsa. Kuluneiden vuosien ja noin 30 miljoonan päähineen jälkeen voimme ylpeänä kertoa olevamme Suomen johtava päähinealan toimija.

Suunnittelemme kaikki päähineet Suomessa, tuotantomme on Kiinassa valvotuissa olosuhteissa BSCI- hyväksytyllä tehtaalla. Kiinantuotannon lisäksi meillä on tuotantotila Vantaan Petikossa. Suunnittelun lisäksi Petikossa tuotamme kotimaisia pipoja omassa neulomossamme, brodeeraamme omassa brodeeraamossamme sekä ompelemme omassa ompelimossamme.

Vastuullisuus

Varastossa olevat päähineemme ja asiakaskohtaiset tehdastilaukset, lippalakit sekä pipot, valmistetaan Kiinassa kumppanitehtaillamme. Jiangsu Haohwa Garments Accessories Ltd on ollut yhteistyökumppani jo yli 20 vuoden ajan ja tehtaan avainhenkilöt ovat ystäviämme. MPH Headgearilla on tehtaalla oma kolmen hengen tiimi, joka työskentelee täysipäiväisesti tuotteidemme ja tuotekehityksen parissa. Teemme töitä Kiinan tiimin kanssa päivittäin ja myös me Suomen päästä vierailemme tuotantopaikolla säännöllisesti.