Yritys

 

Intohimona päähineet

Petri ”Petu” Herpiötä voisi hyvällä omallatunnolla kutsua Herra Päämieheksi, sillä Petu intoutui lippiksistä jo 80-luvulla. Maahantuotuaan vuosikymmenen ajan liigalippiksiä ystäviensä kanssa syntyi palava halu ryhtyä tekemään päähineitä itse. Ja niin alkoi MPH Headgearin tarina vuonna 1998.

Alusta alkaen MPH:ta on vienyt eteenpäin omistautuminen laadulle ja toimivuudelle. Jokainen lippalakin sauma on mietitty siten, että lippis istuu siististi päähän ja tuntuu hyvältä. Jokainen malli on mietitty siten, että siitä on helppo tehdä persoonallinen ja asiakkaansa näköinen. Kaikki tämä on mahdollista siksi, että kaikki MPH:n päähineet suunnitellaan Suomessa, siis suomalaisiin päihin sopiviksi. Ja siksi, että suhteet – jopa ystävyyssuhteet – esimerkiksi Kiinan tehtaille ovat hioutuneet saumattomiksi vuosikymmenten aikana. Koska vierailemme itsekin Kiinan tehtailla säännöllisesti, tunnemme olot, joissa tuotteita valmistetaan.

 

Ei vain Kiinasta, vaan myös Petikosta

Kiinassa tuotetut lippikset ja pipot valmistetaan valvotuissa olosuhteissa BSCI-hyväksytyllä tehtaalla.

MPH:lla on Vantaan Petikossa oma neulomo, ompelimo ja brodeeraamo. Petikossa paitsi brodeerataan päähineitä, myös valmistetaan pipoja alusta loppuun. Petu on itsekin tuttu näky brodeerauskoneen äärellä. Jokainen henkilökunnan jäsen on yhtä tärkeä lenkki pipon tai lippiksen matkalla loppuasiakkaan päähän.

Iloksemme voimme myös kertoa, että Suomalaisen Työn liitto on myöntänyt meille Avainlippu-merkin osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista. Olemme myös saaneet Avainlippu-merkin merkkauspalvelullemme eli brodeeraus- ja ompelutyölle.

 

Vain yhdessä voi onnistua

Ylpeinä uskallamme sanoa, että olemme huippuammattilaisia, kun puhutaan päähineistä. Nöyrinä haluamme oppia jatkuvasti uutta ja palvella asiakkaitamme yksilöllisesti ja hyväntuulisesti.

Kymmenien vuosien ja kymmenien miljoonien päähineiden jälkeen kiitämme kaikkia asiakkaitamme siitä, että olemme Suomen johtava päähinetalo.