Yritys

Intohimona päähineet

Petri ”Petu” Herpiötä voi hyvällä omallatunnolla kutsua päähineiden Asiantuntijaksi isolla a:lla, sillä Petu intoutui lippiksistä jo 80-luvulla. Maahantuotuaan vuosikymmenen ajan liigalippiksiä ystäviensä kanssa syntyi palava halu ryhtyä tekemään päähineitä itse. Ja niin alkoi MPH Headgearin tarina vuonna 1998.

Alusta alkaen MPH:ta on vienyt eteenpäin omistautuminen laadulle ja toimivuudelle. Jokainen MPH:n tuote suunnitellaan siten, että se istuu siististi päähän ja tuntuu hyvältä.

Tiedämme missä tuotteemme valmistetaan ja tunnemme ihmiset, jotka ovat vastuussa tuotteidemme laadusta ja tuotannosta Kiinan tehtailla. Suhteet – jopa ystävyyssuhteet – tiimiimme ovat hioutuneet saumattomiksi vuosikymmenten aikana. Vieraillemme itsekin paikan päällä säännöllisesti ja tunnemme olot, joissa tuotteitamme valmistetaan.

 

Ei vain Kiinasta, vaan myös Petikosta

Kiinassa tuotetut lippikset ja pipot valmistetaan valvotuissa olosuhteissa BSCI-hyväksytyillä tehtailla.

MPH:lla on tekstiilituotantoa vahvasti myös Suomessa. Vantaan Petikossa showroomin yhteydessä on oma neulomo, ompelimo ja brodeeraamo. Petikossa paitsi brodeerataan päähineitä, myös valmistetaan pipoja alusta loppuun asti. Petikossa tehdään n. 400 000 brodeerausta ja valmistetaan 30-40 000 kotimaista pipoa vuosittain. Jokainen henkilökunnan jäsen on yhtä tärkeä lenkki pipon tai lippiksen matkalla loppuasiakkaan päähän.

Iloksemme voimme kertoa, että Suomalaisen Työn liitto on myöntänyt MPH Headgear Oy:lle Avainlippu-merkin osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista. Olemme myös saaneet Avainlippu-merkin merkkauspalvelullemme eli brodeeraus- ja ompelutyölle.

MPH Headgear Oy on Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritys.

 

Vain yhdessä voi onnistua

Ylpeinä uskallamme sanoa, että olemme huippuammattilaisia, kun puhutaan päähineistä. Nöyrinä haluamme oppia jatkuvasti uutta ja palvella asiakkaitamme yksilöllisesti ja hyväntuulisesti.

Kymmenien vuosien ja kymmenien miljoonien päähineiden jälkeen kiitämme kaikkia asiakkaitamme siitä, että olemme Suomen johtava päähinetalo.