Tehdastilaus

Toimimme yhteistyössä pitkäaikaisen ja luotettavan kumppanin kanssa ja näin ollen voimme tehdä tehdastuotantotilaukset sinulle helpoiksi ja riskittömäksi.

Miten prosessi etenee?

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi meille, me suunnittelemme tarpeita vastaavat päähineet sinulle. Lippisten sekä pipojen tehdastuotannot vievät tuotantoaikaa 2-3 kuukautta, joten olethan ajoissa.

• Tarvitsemme toimeksiannon sinulta. Tietoa asiakkaan tarpeista – tuotteiden määrä, tarveaikataulu, visuaalinen aineisto (logot jne). Arvostamme myös, jos pystyt kuvailemaan päähineiden tulevia käyttäjiä tai päähineiden loppukäyttötilannetta (työvaate / lahja / jakotuote / vähittäiskauppa).
• Teemme sinulle muutamia ehdotuksia pdf-kuvina, hinnoittelemme asiakasta kiinnostavan tuotteen ja kerromme tilausaikataulujen mahdollisuudet.
• Tilatusta tuotteesta saat 2 kpl malleja 2-3 viikossa, ennen tuotannon aloittamista. Yksi mallikappale jää sinulle ja yhden toimitat loppuasiakkaalle hyväksyttäväksi. Haluamme varmistaa, että tuotanto tulee olemaan asiakkaan odotusten mukainen.
• Kerromme sinulle, koska päähineiden tuotanto on maassa ja voimme lähettää koko tuotannon varastoltamme Petikosta suoraan loppuasiakkaan osoitteeseen, jos niin sovitaan.

Suunnittelemme ja tuotamme myös erilaisia merkkejä. Merkkien toimitusaika on noin 2-3 viikkoa mallin hyväksymisestä.