SUOJAVISIIRI XS/S

Koodi: SU XS/S Kategoria:

Suojavisiiri on yhteensopiva kaikkien MPH Headgearin baseball mallisten lippalakkien kanssa. Suojavisiirin tilaukset ja toimitukset MPH Headgear Oy.

SUOJAVISIIRI XS/S aikuiset L 294 x K 180 x S 0,5mm (sopii myös lapsille)

Materiaali: Kirkas UV-suojattu polykarbonaatti (PC)
Minimitilaus: 1 kpl

Patentoitu suomalainen suojavisiiri-innovaatio, joka on tarkoitettu aikuisten ja lasten suojaamiseen kasvoihin kohdistuvilta roiskeilta. Suojavisiiri on suunniteltu suojaamaan silmiä, nenää, suuta ja hiuksia. Yhdessä päähineen kaarevan lipan kanssa muodostaa erittäin ergonomisen ja suojaavan kokonaisuuden

  • Uudelleen käytettävä desinfioinnin tai lämpimän saippuapesun jälkeen
  • Toimitetaan molemmin puolin irrotettavan suojakalvon kanssa
  • Suojavisiiriä voi käyttää silmälasien kanssa
  • Etäisyys kasvoihin on helposti säädettävissä

Valmistaja: Spede-Idea Oy, Suomi

800 varastossa

Poista
Minimitilausmäärä

Huomioithan, että tilatessasi alle minimitilausmäärän, veloitamme pientoimituslisän 5€ / tilaus merkkaamattomista tuotteista ja pientoimituslisän 20€ / tilaus merkatuista tuotteista.

 

Tuotteen brodeeraus tai merkkiompelu

Valitessasi tuotteen brodeerattuna tai merkkiommeltuna, saat merkkauksen hinnan myynnistämme verkkokauppatilauksen jälkeen.

Toimitus
Tilauksen hintaan lisätään postituskulut, 15 € / tilaus (HUOM. Yksi lähetys enintään 150 kpl, mikäli tilauksesi on suurempi kuin 150 kpl lisäämme toisen postituskulun).
Lataa kuvat materiaalipankista

Muut värit tästä tuotteesta

Tilatessasi tuotteen brodeerattuna tai merkkiommeltuna

Huomioithan, että valitessasi tuotteen brodeerattuna tai merkkiommeltuna, saat merkkauksen hinnan myynnistämme verkkokauppatilauksen jälkeen.